Over schildersbedrijf Amsterdam Le Soleil

Rinus Sollard is ruim 30 jaar actief in de schilderswereld en opgegroeid tussen de kleurnuances van onze prachtige natuur.
Als jonge jongen heeft hij altijd oog gehad voor kleur en detail. Met deze bijzondere eigenschappen wist hij al vroeg om daar iets mee te doen. Zo volgde Rinus het schildersvak in Amsterdam en heeft hij tijdens zijn schooltijd veel bijgeklust als schilder in het bedrijf van zijn ouders. Na zijn studie heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt en is hij fulltime aan de slag gegaan als bedrijfsschilder in zijn eigen bedrijf.

Rinus werkt na 30 jaar nog met veel plezier in de schildersbranche en geniet hij van de boeiende gesprekken die hij met zijn sociale contacten heeft. Om up to date te blijven over de nieuwste trends volgt Rinus jaarlijks trainingen en cursussen om constant en passend advies te geven. Zijn filosofie is zijn klanten zo goed mogelijk helpen voor een glansrijk eindresultaat. Rinus laat zijn projecten pas los wanneer zijn klanten tevreden zijn.

U kunt uw project met een gerust hart toevertrouwen aan Rinus. Want Schildersbedrijf Le Soleil staat voor betrouwbare vakmanschap, kennis, creativiteit en een schilder die echt naar u luistert en graag meedenkt. Ook staat de veiligheid van onze klanten bij ons hoog in het vaandel en bieden wij u een tevredenheidsgarantie. Schildersbedrijf Le Soleil is aangesloten bij “Beter Schilder”.

Met kleurrijke groet,

Rinus Sollard de betrouwbare schilder bij Schildersbedrijf Amsterdam Le Soleil.

Reviews voor Schildersbedrijf Le Soleil

Vakman aan het werk

Dit bedrijf is een uitstekende keuze. Er wordt vakwerk geleverd en alles geheel volgens afspraak. Er wordt netjes gewerkt en het resultaat is prachtig. Erg fijn ook dat er wordt meegedacht.

Hélène, Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig en betrouwbaar en vriendelijk.
Bovendien zeer flexibel en gezellig. Aanrader.

Elsbeth, Amsterdam