De schilder diensten die wij aanbieden

Schildersbedrijf Le Soleil uit Amsterdam  kan op basis van jarenlange ervaring een duidelijk en eerlijk advies geven over duurzaam schilderwerk.

Binnenschilderwerk in Amsterdam

Binnenschilderwerk

Is uw interieur toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van een ruimte. Bij Schildersbedrijf Le Soleil wordt gewerkt met oog voor detail. 

Mede door de continue technische ontwikkeling van beschikbare verven en aanverwante materialen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of naar uw eigen wensen. Welke techniek en aanpak moet worden toegepast hangt af van het pand en van het soort schilderwerk. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, de veiligheid en uw wensen. Daarom starten we eerst met de opname van de werkzaamheden, maken we voor u een analyse en komen we met een advies. Het project wordt pas afgesloten wanneer u tevreden bent. Schildersbedrijf Le Soleil staat voor kwaliteit, precisie en betrouwbaar vakmanschap en hechten wij veel waarde aan het gebruik van de beste verfsystemen. Wij verzorgen graag de metamorfose in uw pand en passen de kleuren toe om de gewenste sfeer te creëren.

Buitenschildewerk De Binnenkant in Amsterdam

Buitenschilderwerk

De wisselvalligheid van ons klimaat zorgt ervoor dat het buitenschilderwerk van uw woning flink wat te verduren krijgt.

Door weersinvloeden ontstaan na verloop van tijd kleine blaasjes of scheurtjes in de verflaag en vormen zich de eerste verfbladders. Het onderhouden voor uw buitenschilderwerk is daarom erg belangrijk. Voor het buitenschilderwerk zorgen wij voor de perfecte voorbehandeling van de ondergrond die de verflaag optimaal laat beschermen. Strak geverfde kozijnen, deuren en gevels kunnen weer voor langere tijd tegen de invloeden van weer en wind.

Schildersbedrijf Le Soleil maakt gebruik van de beste materialen en producten die leiden tot een langdurig en perfecte resultaat. Met onze kennis over oude gebouwen, verftechnologie en kleuradviezen leveren wij voor ieder gebouw een schitterend resultaat.

Gebeitste deuren na Koninginneweg Amsterdam

Technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Wil u de kozijnen voorzien van een nieuwe kleur of heeft uw tuinhuisje een opknapbeurt nodig?

Er zijn heel veel verschillen in de kwaliteit en samenstelling van verf. Helemaal als u kiest voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Schildersbedrijf Le Soleil werkt met hoogwaardige producten en materialen en maken alleen gebruik van A merken zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een Huisscan en technisch advies aan huis. U kiest toch ook voor kwaliteit?

Houtrot reparatie na. Epoxy repair care

Houtrot repareren

Niets is zo belangrijk als een veilige woning.

Soms schiet onderhoudschilderwerk erbij in, waardoor vocht in het hout van kozijnen, deuren en dorpels kan trekken. Vocht dat hout binnendringt geeft schimmels een kans het hout aan te tasten. Ziet u houtrot, dan is dit een teken dat het schilderwerk vocht doorlaat. Wij van Schildersbedrijf Le Soleil zijn Repair Care gecertificeerd houtrotherstellers en hebben veel ervaring met houtrot in kozijnen. We werken enkel met de beste houtrotmaterialen en passen dit op de juiste wijze toe. Zo staan wij garant voor duurzame kwaliteit en voorkomen we dat houtrot terugkomt.

Reparatie of vervanging van kozijnen door houtrot kunt u voorkomen met goed schilderwerk. Het is daarom verstandig om elke vijf jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan een schilderbeurt toe is. Mocht u een van deze signalen tegenkomen, wacht dan niet te lang om een buitenschilder in te schakelen. Wij kunnen de hele buitenkant van uw huis schilderen.

Zoek niet verder naar andere schildersbedrijven, maar vertrouw op het vakmanschap van Schildersbedrijf Le Soleil.

Winterschilder Amsterdam

Is uw huis aan de binnenzijde toe aan een nieuw, fris gezicht? Denk dan eens aan de Winterschilder Amsterdam.
De Winterschilder uit Amsterdam staat voor u klaar.

Is uw woning ouder dan 2 jaar? U betaalt dan maar 9% BTW over het Winterschilder schilderwerk. Dit scheelt u een behoorlijke slok op het Winterschilder schilderwerk. De winterschilder in Amsterdam is elke winter weer voordelig! Winterkorting voor binnen schilderwerk. Opgeknapt én milieuvriendelijk! Met een vriendelijke wintergroet. De Winterschilder in Amsterdam.


Merken en leveranciers waar wij mee werken